​Welkom op Master Your Personality, waar we mensen helpen bij het vinden en het creeeren van hun geluk!

Zoals je gezien hebt, doen we veel werk in het Engels. Dat heeft vooral te maken met ons internationaal karakter. Veel van onze klanten zitten verdeeld over de hele wereld, het voordeel van internet dat grensoverschrijdend werkt, of werken als expat hier in Nederland. 

Maar ook veel van onze klanten ​zijn ‘gewoon’ Nederlands en dat zijn we niet vergeten. Vooral de live-coaching sessies ​doen we vaak gewoon in het Nederlands. Het is dus vooral de content die we online publiceren waar we het bereikbaar willen maken voor mensen die Engelstalig zijn. Voor veel Nederlanders is het lezen en verstaan van Engels geen probleem, vandaar dat we er voor kiezen om niet al onze content twee-talig te maken (dat zou twee keer zoveel werk zijn immers). 

​Om te benadrukken dat we uiteindelijk wel een Nederlands bedrijf zijn, gevestigd in Leiden waar ik het grootste gedeelte van mijn leven al woon. ​Inderdaad, ik ben 100% Nederlands, geboren en getogen. Dus laat je vooral niet afschrikken door het Engels. Hiermee verhogen we vooral ons bereik en kunnen we meer ervaring opdoen, die vervolgens weer terug komt in de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Heb je specifieke vragen, neem dan gerust contact op. Want ook de gratis intake kan gewoon in het Nederlands natuurlijk (ook al zijn deze eerste vragen wel in het Engels, op het moment dat we elkaar ‘Live’ spreken, kan dat gewoon in het Nederlands)!

Tot snel!

Maurice Zondag​ ​